héMax pindasaus - lekker pittig 2.5 liter

héMax pindasaus 2.5 liter is een kwaliteitsproduct met een unieke, volle pindasmaak. Deze pittige variant is speciaal voor alle horecaondernemers die het allemaal nét iets pittiger willen. Met maar liefst 36% pinda’s en extra veel Spaanse pepers en kruiden en specerijen is deze pindasaus vol en kruidig van smaak. Bovendien is het ook nog eens veganistisch, glutenvrij en lactosevrij. De pindasaus kan zowel koud als warm opgediend worden. Heerlijk voor bij de barbecue, groentespies, vleesgerechten een sandwich of gewoonweg bij een frietje. Verwarm de pindasaus kort in de magnetron, pan of au-bain-marie. Zorg ervoor dat de saus niet gaat koken. De pindasaus is direct gereed voor gebruik. Er hoeft niets meer aan toegevoegd te worden. Maak verschillende recepten met pindasaus klaar. Makkelijk en lekker!

héMax pindasaus - lekker pittig
  •  Glutenvrij
  •  Lactose vrij
  •  Veganistisch
  •  36% pinda’s

Waarom héMax?

Deze hersluitbare emmer bevat 2.5 liter héMax pindasaus kant-en-klaar. Deze verpakking is geschikt voor de horecagelegenheid die kleine porties of weinig pindasaus verbruikt. De mogelijkheid bestaat om de pindasaus per portie in te vriezen. Weggooien is zonde en zo is er altijd pindasaus in huis!

Het product wordt vanwege innovaties en ontwikkeling continue verbeterd. Op het etiket vind je altijd de actuele productinformatie. Zo maken we de pindasaus steeds verantwoorder en nóg lekkerder. 

héMax pindasaus - lekker pittig 2.5 liter