héMax pindasaus – lekker mild 2.5 liter

héMax pindasaus 2.5 liter bevat maar liefst 36% gemalen pinda’s. Het is een kwaliteitsproduct met een unieke, volle pindasmaak. Bovendien is het ook nog eens veganistisch, glutenvrij en lactosevrij. De pindasaus kan zowel koud als warm opgediend worden. Heerlijk voor bij de barbecue, groentespies, vleesgerechten een sandwich of gewoonweg bij een frietje. Verwarm de pindasaus kort in de magnetron, pan of au-bain-marie. Zorg ervoor dat de saus niet gaat koken. De pindasaus is direct gereed voor gebruik. Er hoeft niets meer aan toegevoegd te worden. Maak verschillende recepten met pindasaus klaar. Makkelijk en lekker
héMax pindasaus 2.5 liter
  •  Glutenvrij
  •  Lactose vrij
  •  Veganistisch
  •  36% pinda’s

Waarom héMax pindasaus 2.5 liter?

Deze hersluitbare emmer bevat 2.5 liter héMax pindasaus kant-en-klaar. Deze verpakking is geschikt voor de horecagelegenheid die kleine porties of weinig pindasaus verbruikt. De mogelijkheid bestaat om de pindasaus per portie in te vriezen. Weggooien is zonde en zo is er altijd pindasaus in huis!

Het product wordt vanwege innovaties en ontwikkeling continue verbeterd. Op het etiket vind je altijd de actuele productinformatie.

hemax saus 2.5 liter specificaties