héMax pindasaus – lekker mild 10 liter

héMax pindasaus 10 liter bevat maar liefst 36% gemalen pinda’s. Het is een kwaliteitsproduct met een unieke, volle pindasmaak. Bovendien is het ook nog eens veganistisch, glutenvrij en lactosevrij. De pindasaus kan zwoel koud als warm opgediend worden. Heerlijk voor bij de barbecue, groentespies, vleesgerechten een sandwich of gewoonweg bij een frietje. Verwarm de pindasaus kort in de magnetron, pan of au-bain-marie. Zorg ervoor dat de saus niet gaat koken. De pindasaus is direct gereed voor gebruik. Er hoeft niets meer aan toegevoegd te worden. Makkelijk en lekker!

héMax pindasaus 10 liter
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Veganistisch
  • 36% pinda’s 

Waarom héMax pindasaus 10 liter?

Deze hersluitbare emmer bevat 10 liter héMax pindasaus kant-en-klaar. Deze verpakking is geschikt voor de horecagelegenheid die veel pindasaus verbruikt. Ook heeft het een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, dat is wel zo eerlijk. De mogelijkheid bestaat om de pindasaus per portie in te vriezen. Zo wordt er niks weggegooid en is er altijd pindasaus in huis!  

Het product wordt vanwege innovaties en ontwikkeling continue verbeterd. Op het etiket vind je altijd de actuele productinformatie.

héMax pindasaus 10 liter specificaties